Afişare cărţi


Titlu: SCHIMBAREA ESTI TU
Autori: AVRAM IANCU
Editură: Maiastra
Număr inventar: 20918
Loc apariţie: Tirgu jiu
An apariţie: 2019
An achiziţie: 2019
Locaţie: Bibliotecă
Domeniu: Literatura
Despre: 

x

Sportivul de anduranta Avram Iancu isi lanseaza cartea dedicata proiectelor sale extreme. Volumul se intituleaza "Schimbarea esti tu!”. Iar lansarea oficiala va avea loc joi de la ora 18 la Biblioteca Municipala din Petrosani.

Cartea are 256 de pagini si include fotografii color. "Tu esti schimbarea” spune povestea proiectelor in care a fost implicat Avram Iancu: traversarea inot a Canalului Manecii,parcurgerea inot a intregului curs al Dunarii de la izvoare la varsare (2860 de kilometri) sau experienta ultramaratonului arctic 6633.

"Este o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece multi o asteapta. E cartea care descrie o calatorie fizica,extrema,de la un punct A la un punct B. Este vorba si de o calatorie spirituala,transformationala,dovedind ca orice este posibil. Acest lucru transforma cartea intr-un profund volum motivational pe care orice roman ar trebui sa-l citeasca”,spune Avram Iancu.

Avram Iancu a fost nominalizat in 2017 la titlul de "Man of the Year” in inotul in ape deschise de americanii de la World Open Water Swimming Association. iancu este din Petrosani si are 43 de ani.


Înapoi